fueradentro-doble-eettafel-butaque-eetstoelen-foto-gartenkulturAG
fuera dentro
Cool Dutch Designs
Fueradentro doble eettafel frame rvs blad teakhout 300cm

FueraDentro

Very cool Dutch design!

FueraDentro is een Nederlands design-label dat hoogwaardige buitenmeubelen produceert. Het merk werd twintig jaar geleden opgericht en maakt sindsdien onafgebroken deel uit van de vaste collectie bij Sissinghurst. FueraDentro is vooral bekend om zijn perfect afgewerkte meubelen in roestvast staal. Voor gebruik in nabijheid van de zee of in regio’s met industrie zijn alle collecties bovendien geëlectropolijst verkrijgbaar.

fueradentro-butaque-eetstoel-roestvast-staal-rvs
Fueradentro doble eettafel butaque eetstoelen rvs

Afmetingen:
van 160x80tot 300x100cm

FueraDentro

Doble eettafels op strakke kolommen

Onze favoriet uit de collectie van FueraDentro is de Doble eettafel, een stoere en ingetogen tafel op twee solide kolompoten. De Doble is tijdloos mooi en laat zich gemakkelijk combineren met uiteenlopende stijlen stoelen, ook van andere merken. Op de foto hieronder ziet u een combinatie van Fueradentro Doble 300cm met Dedon SeaX eetstoelen.

Fueradentro doble eettafel rvs teak
Fueradentro-doble-eettafel-onderstel-wit-blad-teak-dedon-seax-eetstoel

FueraDentro Doble

in vele maten en varianten

FueraDentro produceert de Doble in een hele reeks formaten, oplopend van 80x160cm tot liefst 100x300cm. Afhankelijk van het formaat is er telkens een heel scala aan mogelijkheden voor het tafelblad: u kunt kiezen uit eersteklas teakhout, Belgisch hardsteen (arduin), glas in verschillende kleuren of keramiek. Bladen in keramiek worden het meest gekozen. Dat is geen wonder, want ze zijn onderhoudsvrij en verkrijgbaar in prachtige dessins.

Je kunt natuurlijk liefhebber zijn van Coole Dutch Designs zonder dat je een tafel in glanzend rvs in je tuin wil zien staan. Geen punt, FueraDentro heeft aan je gedacht: de rvs onderstellen zijn ook beschikbaar in de kleuren zwart, wit en cendre (alle met een lichte textuur).

Te zien in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.

Fueradentro doble mk2   nieuw 2024   foto 2
Onverwoestbare frames in roestvast staal. Ook verkrijgbaar in cendre, wit of zwart. 

Meer informatie?