Triconfort riba club loungestoel loungebank koffietafel marmer set showroom sale (5)

Triconfort Riba Club Loungeset

comfortabel en compact (past prima op 2x3m)

van € 10.715 nu voor € 7.500

Tijdloze klassiekers, als set nu met 25% korting!

OMSCHRIJVING

De klassieke collectie Riba van Triconfort is een loungeset met mooie jaren ’50 stijlkenmerken. Zeer geschikt voor een balkon of een terras met een bescheiden formaat (de hele set past perfect op een plekje van 2 x 3m).

KENMERKEN

Riba is opgebouwd uit weerbestendige materialen. Zowel de tweezitsbank als de twee fauteuils zijn uitgevoerd met brede teakhouten armleuningen, dus altijd je glaasje bij de hand! Salontafel met mooi blad in echt marmer (Carrara marmer, mat-wit met grijze vleugen). Afgeronde hoeken. Frames van alle items in perfect afgewerkt aluminium. Kleur: manganèse (antraciet met lichte textuur). Zit- en rugleuning geweven in donkerbruine draad met unieke Lloyd Loom structuur (zie detailfoto). Triconfort Riba is trouwens ook zónder kussens comfortabel.

ONZE AANBIEDING

1x Riba tweezitsbank, 151x77cm.
2x Riba fauteuil, 78x77cm.
1x Riba salontafel met blad in Carrara marmer, 120x60cm.

Deze set omvat de zit- en rugkussens in de stof die is afgebeeld op de foto's (zie detailfoto hieronder). Uitgevoerd met wasbare hoezen. De afgebeelde blauwe decoratiekussens maken geen deel uit van de aanbieding. 

Normale setprijs € 10.715 - Showset in prima staat, nu voor € 7.500
De showset wordt niet in delen verkocht.

ATTENTIE:

Deze showset is momenteel opgeslagen in ons magazijn en is derhalve niet direct te bezichtigen. Interesse? Bel ons even om te horen wanneer we het gewenste showmodel voor u kunnen opstellen in de showroom.

-Prijs is exclusief bezorgkosten (afhankelijk van uw woonplaats).
-Triconfort Riba staat momenteel niet opgesteld in onze showroom.
-Bel 070 – 34 692 34 voor reservering of meer info.