Sissinghurst route openingstijden contact

Contact

Alleen exclusieve merken buitenmeubelen en parasols.

Collectie:
Sissinghurst is uw adres wanneer u op zoek bent naar fraai ontworpen buitenmeubelen van gerenommeerde merken, zoals Tribu, Dedon, Kettal en Tuuci. We voeren ook een kleine selectie van Barlow Tyrie, Gloster, Talenti en Weishäupl.

Prijsniveau:
De merken die we voeren zijn allemaal van hetzelfde niveau: luxe en exclusief. Ze zijn slechts bij een handjevol winkels te koop, net zoals het geval is bij luxe keukens of exclusieve merken auto's. Het prijsniveau van ons aanbod is daarom niet vergelijkbaar met dat van een tuincentrum.

Openingstijden in de maand juli:
- dinsdag t/m zaterdag, van 11 tot 17 uur.
- voor informatie kunt u ons elke dag bereiken via 070 - 34 692 34.
- buiten onze openingstijden is de interne doorgang via onze buren altijd gesloten (camera-toezicht).

Sissinghurst Exclusieve Buitenmeubelen


Adresgegevens:

Verbreepark 27b/c
2731 BR Benthuizen

+31 70 34 692 34
info@sissinghurst.nl

Na bijna twintig jaar is Sissinghurst verhuisd van de Denneweg/Hooikade in Den Haag naar een grote, lichte showroom in Benthuizen. Benthuizen is zeer goed bereikbaar:

  • 18 minuten vanaf Rotterdam (Hillegersberg)
  • 18 minuten vanaf Den Haag (Malieveld)
  • 18 minuten vanaf Leiden (Lammebrug)

En parkeren is bij ons gratis, recht voor onze deur!

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

    1.  Hebben jullie een webshop?
Nee, misschien zijn we een tikkie ouderwets, maar we steken al onze tijd en passie in een échte winkel, waar u alles op uw gemak kunt zien en uitproberen. U kunt trouwens wel een bestelling plaatsen per telefoon (070 - 34 692 34).

  2. Bezorgen jullie zelf?
Ja, alles wordt door onze mensen bezorgd. Tegenwoordig verpakken fabrikanten alles liefst zo plat mogelijk, daarom is bij bijna elk meubel assemblage vereist. Onze monteurs doen het allemaal voor u.

   3.  Is bezorging gratis?
Bezorging is voor onze klanten in principe gratis, met de gebruikelijke uitzonderingen, zoals: de eilanden, buitenland, inzet van hijsapparatuur etc. Voor dit soort kwesties vinden we altijd een oplossing waar zowel u als wij blij van worden. Bezorging is trouwens iets anders dan montagewerk (zie hieronder).

   4.  Is montage gratis?
Montage lukt niet altijd gratis. Tegenwoordig verlaat bijna elk item in zo plat mogelijke pakketten de fabriek. Assemblage is daarom bijna altijd nodig en vergt bovendien steeds meer tijd. Het is geen uitzondering meer, dat twee monteurs een hele dag staan te sleutelen en op te ruimen. Dit kan uiteraard niet meer gratis.

Meer informatie?