Weishaeupl slope eetstoel klassiker parasol jubilaeum tas basket buitenkarpet
Weishäupl
parasols met houten frames
Weishaeupl parasols handgemaakt

Weishäupl

Handgemaakte parasols uit Beieren

Zo'n 55 jaar geleden, in het jaar 1969, begon Oskar Weishäupl in het Zuid-Duitse Beieren zijn kleine werkplaats. Aanvankelijk bouwde hij binnenmeubelen voor jonge mensen, maar sinds 1974 legde hij zich helemaal toe op het bouwen van hoogwaardige parasols in een enorme verscheidenheid aan vormen en formaten. Het mooist vinden we bij Sissinghurst de parasols van het eerste uur: parasols met houten frames. Handgemaakt van essenhout uit de omgeving van Weishäupl. Die parasols verkopen we al meer dan 20 jaar en zijn dus altijd te zien in onze showroom.

Prijsindicatie: Weishäupl Klassiker 3x3m, € 1355. Weishäupl Klassiker rond 3m, € 1165. Prijzen inclusief optionele messing katrol en lederen tuig. Andere opties: diverse parasolvoeten en beschermhoezen, volants, strepen, wisselende paneelkleuren.

Weishaeupl klassiker parasols houten frames
Weishaeupl parasols rond frame essenhout
Weishaeupl parasols vierkant frame essenhout
Weishaeupl hampton lounger teak bijzettafel teak

Lounger met fluffy matras

Languit op de wolk van Weishäupl

New Hampton is de lounger van Weishäupl die net wat langer is dan de meeste andere loungers die je tegenkomt: 207cm. Het kan net zijn wat je zoekt. Hij is opgebouwd uit een mooie kwaliteit teakhout, heeft een zachtjes afgeronde omtrek en een heel neutrale vormgeving. Je combineert de Weishäupl New Hampton lounger gemakkelijk met de andere meubelen in je tuin. En als je dat eenmaal gedaan hebt, droom je binnen drie tellen weg op Weishäupls wolkigste matras ...

Prijsindicatie: vanaf € 2230 inclusief 15cm dikke matras. Zijtafel (30cm breed) € 785. Beide zijn te zien in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.

Weishaeupl hampton lounger parasol frame teak
Weishaeupl hampton lounger teak parasol frame teak

Weishäupl Multicolor

Weishäupls vrolijke streepjes

Twintig jaar geleden ontwierp Weishäupl zijn eigen vrolijke parasoldoek met kleurrijke strepen van afwisselend formaat: Multicolor. Als je een liefhebber bent van vrolijke strepen (zoals van Paul Smith's Signature Stripes), dan moet je zo'n Weishäupl Multicolor parasol beslist 'ns in het echt zien in onze showroom.

Prijsindicatie: Weishäupl Multicolor Ø3m, € 1165. Klik op de foto voor een vergroting en check de jubileum-uitvoering van de Klassiker-parasol Ø2,5m hieronder.

20 jaar Multicolor doek

Weishäupls streepjes-jubileum

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Weishäupls herkenbare streepjes-design, is er een limited edition van de Klassiker-parasol samengesteld. Deze jubileumparasol is uitgevoerd met mooie volle off-white franjes langs de randen van het Multicolor doek. Bovendien is de jubileumparasol voorzien van Weishäupls handgemaakte gelooid lederen tuig met messing katrol.

Onder je Multicolor parasol lig je natuurlijk het lekkerst op je Multicolor strandlaken! Gemaakt voor de echte strandgast: flink formaat en gemaakt van zachte, dikke terrycloth katoen.

In dezelfde vrolijke Multicolor look is er de Weishäupl Multibag, een gelimiteerde casual tas, vervaardigd uit stevig Multicolor parasoldoek (, water- en vuilafstotend). 

Weishäupl Klassiker Multicolor Jubileumparasol, Ø250cm, € 1190. Multicolor strandlaken 200x100cm, € 78. Multicolor Multibag 73x45x20cm, € 115. Al deze items zijn te zien in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor info.

Tuuci oceanmaster max cantilever verlichting verwarming

Toch liever een 'zwevende' parasol?

Kijk dan bij onze Tuuci Cantilevers

De mooiste parasols met een mast aan de zijkant van het doek worden gemaakt door Tuuci. Bovendien kunt u zelf uw parasol configureren: doekkleur, framekleur, gemotoriseerd, met verlichting of verwarming, alles is mogelijk.

Weishaeupl klassiker parasols houten frame

Fotogalerij Weishäupl

klik op de foto's voor vergrotingen

Meer informatie?