Talenti cliff sofa loungebank 268cm beige koord cliff koffietafel cliff eetset
talenti
Italiaans design met allure

Talenti

jong en opvallend

Talenti is een Italiaans bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van tuinmeubilair. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is daarmee veruit het jongste van alle merken die we bij Sissinghurst voeren. Talenti maakt echter heel grote stappen en heeft op outdoor-gebied inmiddels een enorm assortiment opgebouwd. Hieronder bevinden zich een paar zeer opvallende collecties buitenmeubilair, die anticiperen op designtrends. Volgens Talenti zijn ze zo verfijnd, dat ze de grens tussen interieur en exterieur doorbreken. Wij zeggen: kom kijken en oordeel zelf ;-)

Talenti Ribs Carpets

buitenkarpetten met zachte franjes

Talenti maakt zijn Ribs buitenkarpetten van polypropeen garens (polypropyleen). Hierdoor zijn ze niet alleen weerbestendig en  duurzaam, maar ook water- en vlekafstotend.

Ribs outdoor karpetten zijn er in diverse formaten: 400x300cm, 300x200cm, 240x160cm (alle voorzien van zachte franjes en een bies in een afstekende kleur). Met een speciaal ondertapijt zijn Ribs karpetten ook prima binnen te gebruiken.

De collectie Ribs is verkrijgbaar in lichtgrijs, donkergrijs, canvas en donkergroen. TIP: u kunt bij ons een monster lenen om de grip van Ribs op uw terras of vlonder testen.

Prijsindicatie: Talenti Ribs buitenkarpet, 300x200cm, € 1980. Dit karpet is te zien in onze showroom in de kleur Canvas (met bordeaux bies). We hebben stalen van alle kleuren. Ondertapijt voor interieur € 29.

Talenti karpet ribs franjes
Talenti karpet ribs franjes lichtgrijs grijs canvas donkergroen

Talenti Cliff schommelstoel

dikke nautische koorden in beige of in grijs

De comfortabelste schommelstoel is waarschijnlijk wel de Talenti Cliff Swing Chair. De Cliff schommelstoel is net even anders gevlochten dan de Cliff loungestoel en hij is zelfs nog iets groter. Zoals alle Cliff meubelen is ook deze royale schommelstoel voorzien van een super comfortabel zitkussen van 38cm dik. Cliff is geweven in dikke beige koorden (combineerbaar met beige of groen zitkussen) of in donkergrijze koorden (combineerbaar met donkergrijs kussen).

Prijsindicatie Talenti Cliff Swing Chair, bxdxh: 102x90x61cm, inclusief zitkussen van 38cm dik: € 5150. Prijs is exclusief rugkussen, hiervoor zijn er uiteenlopende opties. Overdekte plek is aanbevolen (geen beschermhoes).

Talenti Cliff Sofa

een echte king-size sofa

Talenti cliff sofa modulaire loungebank donkergrijze koorden karpet ribs
Talenti cliff sofa loungebank beige koord groen zitkussen

Wie de kunst verstaat van het inrichten met een paar grootse gebaren, die wordt vrolijk van de dimensies van Talenti's Cliff Sofa: liefst 268cm breed en 90cm hoog - dat is 15cm hoger dan uw eettafel. Zoals alle Cliff meubelen is ook deze king-size sofa voorzien van een super comfortabel zitkussen van 38cm dik. Talenti biedt een hele reeks zachte decokussens waarmee u zelf de fijnste ruggesteun samenstelt.

De bijbehorende Cliff loungestoel is uiteraard een stapje bescheidener qua formaat. Daardoor kunt u er wel een paar combineren tot een mooi setje op uw terras.

De hele collectie Cliff is geweven in prachtige dikke beige of donkergrijze koorden. Behalve als sofa en als loungechair, biedt Talenti zijn Cliff-collectie ook aan in een modulair systeem waarmee u zelf uw sofa kunt opbouwen. Bijvoorbeeld als hoekbank of met een chaiselongue aan het eind.

Prijsindicatie: Talenti Cliff Loungechair, bxdxh: 95x81x72cm, € 5305. Cliff Sofa, bxdxh: 268x100x90cm, € 11168. Prijs voor beide items is inclusief 38cm dikke zitmatras en exclusief rugkussens (hiervoor zijn er uiteenlopende opties).

Talenti cliff sofa loungebank 268cm beige koord cliff koffietafel beige kussen

Meer informatie?