dsc4756
Over ons

Dit is Sissinghurst

exclusieve buitenmeubelen sinds 1998

Sissinghurst is uw adres wanneer u op zoek bent naar fraai ontworpen buitenmeubelen van gerenommeerde Europese merken, zoals Tribu, Dedon, Kettal en Tuuci.

De merken die we voeren zijn allemaal van hetzelfde niveau: luxe en exclusief. Ze zijn slechts bij een handjevol winkels te koop, net zoals het geval is bij luxe keukens of exclusieve merken auto's.

Sissinghurst showroom benthuizen zijaanzicht avond
Sissinghurst showroom benthuizen inrichting 2

Sissinghurst

een familiebedrijf

Sissinghurst is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop én installatie van hoogwaardige buitenmeubelen. We werken alleeen met een aantal exclusieve merken en selecteren daarvan elk jaar weer de mooiste collecties. Deze presenteren we met veel zorg in onze showroom. Hoge ramen en veel daglicht zorgen ervoor, dat u ook van de details van stoffen en materialen een prima beeld krijgt.

Last but not least: u kunt bij ons ouderwets gemakkelijk parkeren, recht voor de deur. 

Showroom voorbeeldje 1b
Sissinghurst showroom benthuizen inrichting 1

Sissinghurst

onze nieuwe showroom (2013 - heden)

Na bijna twintig jaar is Sissinghurst verhuisd van de Denneweg/Hooikade in Den Haag naar een grote, lichte showroom in Benthuizen. Benthuizen ligt dichterbij dan u denkt:

  • 18 minuten vanaf Rotterdam (Hillegersberg)
  • 18 minuten vanaf Den Haag (Malieveld)
  • 18 minuten vanaf Leiden (Lammebrug)

En parkeren is bij ons gratis, recht voor onze deur!

Sissinghurst Castle Garden

en de bank van Sir Edwin Lutyens

De naam Sissinghurst hebben we, bij onze oprichting in 1998, ontleend aan Sissinghurst Castle, een landgoed in Engeland. De tuinen van Sissinghurst zijn beroemd bij tuinliefhebbers wereldwijd. Ze werden aangelegd door Harold Nicholson en Vita Sackville-West. Harold en Vita hadden vele artistieke vrienden, onder wie de architect Edwin Lutyens. Lutyens ontwierp voor Sissinghurst Castle Garden een prachtige tuinbank, hiernaast afgebeeld in een mooie - in Engeland gemaakte - variant van 195cm. Gelukkig nog steeds te koop!

Prijs van een nieuwe Sissinghurst Seat 195cm, hand-made in England, uitgevoerd in teakhout: € 2850.

Barlow tyrie horizon ligstoel teak textilene rvs sunscreen
Sissinghurst hooikade 9a denhaag eerste winkel

Sissinghurst, hoe het begon

van balkon naar showroom (1998 - 2016)

In 1998, het jaar van oprichting, waren webshops nog niet uitgevonden en geld voor een showroom hadden we niet. Onze eerste drie design-stoelen stonden gewoon opgesteld op ons huisbalkon, vlakbij Kijkduin. De verkoop verliep verrassend en al in 1999 hadden we het geluk om samen met een compagnon een flinke winkelruimte te kunnen betrekken in Den Haag op de Hooikade, een prachtige plek pal naast de Denneweg en het Lange Voorhout.

Meer informatie?