Slide sissinghurst extremis hopper design dirk wynants copyright studioPSG
Extremis
Tools for Togetherness

Extremis

Tools for togetherness!

Extremis is de producent van niet-alledaags vormgegeven buitenmeubelen. Dirk Wynants is de oprichter van dit excentrieke Belgische merk. Voor hem staat centraal, dat design dienstbaar moet zijn aan de mens. Wynants noemt zijn buitenmeubelen daarom ‘Tools for Togetherness’. En wie de meubelen en parasols van Extremis bekijkt, ziet het direct: ze zijn mooi om naar te kijken én een geweldige ervaring om te gebruiken. Together, met familie en vrienden!

Extremis Hopper Picnic

Het meest bekroonde tuinmeubel!

De Hopper Picnic van Extremis is beschikbaar in aluminium met hout en sinds 2023 ook in volledig aluminium. Sissinghurst nam de Hopper als een van de eerste winkels in Nederland permanent op in de showroom. Je kunt je zomer en winter bij ons komen verwonderen over de functionaliteit en geraffineerdheid van dit ranke ontwerp. Inmiddels is de Hopper van Extremis uitgegroeid tot het meest onderscheiden tuinmeubel ter wereld. Een echte stijlicoon!

Prijsindicatie Extremis Hopper Picnic: € 7330 (lengte 240cm, met hout).
In onze showroom staat een versie van 300cm. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.

Extremis hopper picnic awards onderscheidingen design dirk wynants
Ex24   walrus noa 2
Ex24   walrus noa 3

Slim relaxen op je Walrus

modulaire loungebank met ruimte

Eén van de geniale uitvindingen van Dirk Wynants, de eigenaar van Extremis, is een chunky loungebank met de naam Walrus. Walrus is een stoere loungebank met een weerbestendige huid en in de rugleuning een uitgekiende opbergruimte voor de kussens. De Walrus is bovendien modulair qua opbouw. Recht of met een hoek, met of zonder armleuning of zijtafeltje ... hoe ziet úw ideale Walrus eruit?

Te zien in onze showroom. Prijsindicatie: tweezitsbank met twee armleuningen, bestaande uit twee modules vanaf € 7590.
Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.

Ex24   walrus dakterras 2
Ex24   walrus wit 2
"Design moet dienstbaar zijn aan de mens"

Pantagruel

de knappe zoon van Gargantua!

Wie vertrouwd is met 16de-eeuwse literatuur, heeft wellicht al eens gehoord over de verhalen van de reus Gargantua en zijn zoon Pantagruel. Gargantua was ook de naam van het eerste meubel waarmee het merk Extremis gelanceerd werd door eigenaar en ontwerper Dirk Wynants. Een paar jaar geleden ontwikkelde hij Gargantua's bijzonder knappe opvolger ... Pantagruel! De Pantagruel maakt deel uit van de vaste collectie van Sissinghurst en is altijd in de stemming om bewonderd te worden.

Prijsindicatie Extremis Pantagruel Picnic: vanaf € 8480. Voor € 6000 is ons outdoor-showmodel in de aanbieding (frame in kleur RAL8022, heel donkerbruin).
Te zien in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.

Extremis pantagruel picnic donkerbruin design dirk wynants

We hebben een aanbieding van een Extremis Pantagruel Picnic in donkerbruin

Sensu single square mood 2 61a8dfc8e08d4

Extremis Sensu

slim bedachte slanke parasol

Met de Sensu vond Dirk Wynants de parasol opnieuw uit. Sensu is een een parasol die anders is dan alle andere die er op de markt aanwezig waren. Door de slimme constructie heeft deze parasol slechts de helft van het gebruikelijke aantal baleinen. Een geopende Sensu parasol heeft daardoor een doek in een volkomen plat vlak, dat bovendien nog gekanteld kan worden tegen laag invallend zonlicht! Door de ranke mast en de verfijnde details, oogt de Sensu parasol wel bijna sensueel.

Extremis Sensu is binnenkort weer te zien in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info.
Prijsindicatie: enkele versie vanaf € 4650, dubbele versie vanaf € 7480 (beide exclusief parasolvoet of bodemanker).

Extremis sensu parasol walrus loungebank baby moeders
Extremis small city terras 08 p 6228a5d8b755d

Extremis BistrOO

kekke tweezitter met tafeltje

De Extremis BistrOO behoort tot de onmiskenbare designs van Dirk Wynants. BistrOO is een innovatief en praktisch setje-uit-één-stuk voor 
twee personen. Met zijn compacte formaat leent BistrOO zich perfect voor kleine ruimtes, zoals balkons of dat ene plekje met de laatste avondzon in uw tuin. BistrOO is inmiddels onderscheiden met liefst drie internationale design-awards!

Extremis BistrOO staat in twee kleuren in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34 voor meer info. Prijsindicatie: verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, prijs vanaf € 2200.

We hebben een aanbieding van een Extremis BistrOO in zachtrose

Fotogalerij Extremis
klik op de foto's voor vergrotingen

Meer informatie?