Rizz design deurmat antraciet bezem antraciet teak
rizz
Design matten en bezems

RiZZ: luxe deurmatten en bezems

The perfect finishing touch!

De RiZZ collectie bestaat uit luxe deurmatten en bezems, ontworpen en geproduceerd in Nederland. De outdoor mat schraapt het vuil van de schoenen, de indoor mat droogt de zolen. Met de zachte indoor bezem houdt u uw vloer schoon en met de hardere outdoor-versie veegt u uw terras. Al deze producten zijn dus complementair qua functie. En bovendien passen ze qua design prachtig bij elkaar!

Rizz design deurmat buiten aluminium teak
Rizz design deurmatten binnen buiten antraciet wit schoenen

Een en al kwaliteit

in tijdloze designs

Bezems en deurmatten van RiZZ zorgen jaar in jaar uit voor een luxe uitstraling van uw woning. Niet alleen door de tijdloze ontwerpen, maar ook door de kwaliteit van de toegepaste materialen. Zo zijn de bezemstelen gemaakt uit fijn geschuurd teakhout, de meest duurzame houtsoort die er is. Massief teakhout treft u daarom ook aan als houten inleg in de lange zijden van de buitenmatten. De frames van de buitenmatten zijn vervaardigd uit gepoedercoat aluminium. Roest maakt dus geen kans. De biezen rondom de binnenmatten zijn gemaakt uit echt leder. De onderzijde van de binnenmatten bevat geen weekmakers en is dus veilig op uw houten of natuurstenen vloer.

Rizz design deurmat outdoor deurmat indoor bezem zwart steel teak
Rizz design bezem deurmat binnen deurmat buiten
Deurmatten en bezems met 10 jaar garantie!
Rizz design deurmat ambachtshanden

Handwerk uit Nederlands oudste borstelfabriek

Met 10 jaar garantie!

Tijdens de productie passeert een RiZZ luxe outdoor mat 4 paar specialistische ambachtshanden. Voor elke handeling is vakmanschap vereist. En geduld, sneller is immers niet altijd beter. Alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit worden verwerkt. Dit alles resulteert in uitzonderlijke deurmatten waarop u liefst 10 jaar fabrieksgarantie krijgt!

Rizz design deurmat binnen bies wit buiten teak inleg
Rizz design buitenmat binnenmat zwart

Prijslijst RiZZ Design

indoor en outdoor bezems en deurmatten

Hiernaast vindt u de prijzen van de kwaliteitsproducten van RiZZ (klik op de lijst voor een grotere pop-up). U bent van harte welkom om de matten en bezems te komen bekijken in onze showroom in Benthuizen. De gangbaarste producten hebben we op voorraad. Bestellen kan in onze showroom, maar ook telefonisch of per e-mail.

Fotogalerij Rizz matten en bezems

klik op de foto's voor vergrotingen

Meer informatie?