Dedon mbrace wingchair loungestoel design sebastian herkner
Dedon
Qualität des Erfinders!

Dedon

Uitvinder van het kunststof vlechtwerk

Wie zichzelf ultiem wil verwennen, stapt in de wereld die Dedon heet. Dedon is de uitvinder van iconische buitenmeubelen in kunststof vlechtwerk. Dedon fabriceert die kunststof, de Dedon Fibre, in zijn eigen fabriek in Duitsland. Dedon Fibre is uitzonderlijk hoogwaardig: ze is kleurvast, bestand tegen alle weertypes, zeer duurzaam en recyclebaar. Bovendien is Dedon Fibre ongekend onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken is een fluitje van een cent!

Dedon mbrace wingchair kussen
Dedon mbrace rockingchair chestnut design sebastian herkner
Mbrace wingchair teak footrest kussens

Dedon Mbrace

De meest aangename luxe!

Sublieme ontwerpen met maximaal comfort en een luxueuze uitstraling maakten van Dedon de afgelopen vierendertig jaar een leidend merk in de hoogste (prijs-)klasse van buitenmeubilair.

Een mooi voorbeeld hiervan is de hierboven afgebeelde Wingchair uit de collectie Mbrace. Mbrace werd voor Dedon ontworpen door Sebastian Herkner. Met name de Wingchair uit de Mbrace-collectie is een echte blikvanger. Bovendien is de Mbrace Wingchair ongekend comfortabel! De Mbrace Wingchair wordt gevlochten in 6 prachtige kleurstellingen, die alle 6 staan opgesteld in onze showroom.

Prijsindicatie Dedon Mbrace Wingchair inclusief groot gecapittonneerd kussen vanaf € 3170 (prijs afhankelijk van stofcategorie).

Dedon mbrace alu base wingchair aluminium basis footrest voetenbank design sebastian herkner
Dedon mbarq lounge sofa 3seater loon light design sebastian herkner izon coffeetable arik levy
Dedon mbarq 3zitter hoge rugleuning mbrace bijzettafels design sebastian herkner chestnut
Dedon mbarq sofa 3zitter hoge rugleuning design sebastian herkner

Dedon Mbarq Sofa

versies met hoge en met lage rugleuning

Toen Sebastian Herkner voor Dedon de Mbarq Sofa ontwikkelde, wou hij een plek creëren waar men zich zou kunnen ontspannen en waar men goed gesprekken zou kunnen voeren. Herkner liet zich daarbij inspireren door de traditionele vorm van de alkoof.  Zo werd de Mbarq Sofa met zijn hoge rugleuning een bank waar je je even kunt terugtrekken, maar ook een beschutte plek voor een ontmoeting. Dedon Mbarq Sofa omhult u met privacy en beschermend comfort. Dedon produceert ook losse Mbarq Sofa modules. Hiermee kunt u grotere (hoek)banken samenstellen. De opvallende organische vormen, het levendige kleurenspel en het semi-transparante vlechtpatroon geven elke omgeving een poëtisch tintje!

Prijsindicatie Dedon Mbarq Sofa 3-zitter met hoge rug, inclusief dikke matras en twee rugkussens: vanaf € 8395 (excl. decokussens). Dedon Mbarq Sofa staat opgesteld in onze showroom. Bel 070 - 34 692 34.

Dedon mbarq sofa daybed corner design sebastian herkner
Dedon mbarq sofa chaise longue lounge design sebastian herkner

Dedon Tibbo Lounge

Design: Edward Barber & Jay Osgerby

De gerenommeerde Britse ontwerpers Edward Barber en Jay Osgerby (bekend van werk voor o.a. Vitra en B&B Italia) creëerden de collectie Tibbo voor een tijdperk waarin woonruimtes binnen en buiten samensmelten. Tibbo is Dedons eerste collectie in teakhout. Een betere start kon Dedon zich moeilijk wensen: de collectie werd direct een succes! Kom langs in onze showroom en ontdek zelf de kwaliteiten van deze collectie.

Prijsindicatie: Dedon Tibbo Lounge 2-zits Sofa 195cm, inclusief super comfortabele kussens, verkrijgbaar vanaf € 6790. De exacte prijs wordt bepaald door de gekozen stoffen. Bel 070 - 34 692 34 voor info. Tibbo Lounge en Tibbo Dining staan opgesteld in onze showroom.

Dedon tibbo lounge 2 zits sofa design barber osgerby
Dedon tibbo tweezitter loungebank design barber osgerby
Dedon tibbo lounge teak design barber osgerby

Dedon Tibbo Dining

Design: Edward Barber & Jay Osgerby

Dedon Tibbo Dining combineert superieur comfort en opmerkelijke lichtheid in een ontwerp dat onderscheidend, elegant en puur is. Tibbo Dining is voor mensen die hun gasten willen verwennen met lang tafelen in een luxe-casual sfeer met uitzonderlijk comfort.

Prijsindicatie: Dedon Tibbo armstoel met zacht kussen voor zit en rug, vanaf € 1725. Tibbo Dining en Tibbo Lounge staan opgesteld in onze showroom in Benthuizen. Bel 070 - 34 692 34.

Dedon tibbo diningchair eettafel design barber osgerby
Dedon tibbo eetstoel eettafel design barber osgerby v
Dedon tibbo eetstoel eettafel teak design barber osgerby
Dedon tibbo dining eetstoel eettafel design barber osgerby

Dedon Daydream

Iconisch design, te zien in onze showroom!

Origineel, pittig en charmant: Daydream toont het ware DNA van Dedon en voegt karakter toe aan elke omgeving. Met zijn golvende lijnen, het Weense rietvlechtpatroon en de royale afmetingen is dit hemelbed perfect om met je geliefde in rond te hangen ... of een boek te lezen ... of om lekker in te day-dreamen. Dedon Daydream is een ontwerp van Richard Frinier.

De Daydream van Dedon staat in vol ornaat in onze showroom. Prijsindicatie (inclusief matras, rugkussens, canopy, beschermhoes en bijzettafel - exclusief decokussens) ongeveer € 15.000. Exacte prijs is afhankelijk van gekozen stoffen. Afmetingen 216x138xh211cm.

Grote designstukken uit onze showroom zijn nu al te reserveren voor levering eind juli 2024 met 15% korting (alleen complete uitvoering zoals opgesteld in de showroom). Bel 070 - 34 692 34 voor info.

Dedon Mbrace eetstoelen

nu ook met aluminium onderstel

De fantastische Mbrace Wingchair is al jaren een van de best verkochte loungestoelen van Dedon. Ontwerper Sebastian Herkner ontwierp in dezelfde collectie echter ook een eetstoel die er beslist mag zijn. Deze Mbrace eetstoel heeft misschien niet direct de looks van de Mbrace Wingchair, het comfort is echt uitstekend te noemen. Net als bij de Wingchair kunt u bij de eetstoel kiezen voor een teakhouten onderstel (met een X-vormige verbinding) of een onderstel uit gegoten aluminium. Het onderstel is verkrijgbaar in 4 kleuren die perfect zijn afgestemd op de 6 mogelijke kleurstellingen van de gevlochten zitkuip.

Prijsindicatie Dedon Mbrace eetstoel met zitkussen: vanaf € 1.150 (onderstel in teak of in gecoat gietaluminium). Bel voor info 070 - 34 692 34.

Dedon mbrace eetstoel clubchair
Dedon mbrace alu eetstoelen
Dedon mbrace eetstoelen mbrace eettafel

Fotogalerij Dedon

klik op de foto's voor vergrotingen

Meer informatie?