Manutti sandua papasan daybed design robin hapelt zee
mANUTTI
Outdoor Luxury
Manutti sandua papasan daybed designer robin hapelt product

Manutti Sandua Papasan

Nieuw! Daybed met knipoog naar de 70's

In Angelsaksische landen is de Papasan al een tijdje een echte hype! Daar spreekt men zelfs over The Return of the Papasan. Wie ooit in zo'n Papasan gezeten heeft, weet dat Manutti met zijn outdoor-variant een fantastische nieuwe zomerstoel op de markt gezet heeft. Manutti's super luie Papasan is de alleraangenaamste beloning voor iemand die weet wat genieten is!

Manutti Sandua Papasan

Ingenieus gevlochten

Manutti is bij het ontwikkelen van de karakteristieke vlecht niet over één nacht ijs gegaan. Bij het weven van de Papasan zitschaal wordt Manutti's Dicord (uv-bestendig touw) kunstig gevlochten rondom een brede platte synthetische vezel, die daartoe elke vijf centimeter met de hand moet worden samengeknepen. Bijzonder arbeidsintensief dus, maar met een heel schoon resultaat!

Manutti detail dicord weving touw uv bestendig synthetische vezel
Manutti sandua papasan daybed teak scuro product

Manutti Sandua Papasan

Prijzen Daybed en Footstool

Prijsindicatie: Manutti Sandua Papasan Daybed, vanaf  € 4290. Bijbehorende Footstool, vanaf € 1235. Beide items inclusief gecapitonneerd kussen. Er is ook een handige beschermhoes leverbaar.

Manutti's Papasan maakt deel uit van onze vaste collectie en is in principe altijd opgesteld in onze showroom (samen met de bijbehorende voetenbank). Bel 070 - 34 692 34 voor meer informatie.

Manutti tsuki bijzettafels teak design stephane de winter

Manutti Tsuki

bijzettafels in geborsteld teakhout

Tsuki is een handig en stabiel bijzettafeltje. Past prima bij zo'n mooie Sandua Papasan, maar waarbij eigenlijk niet? Manutti produceert de Tsuki in twee formaten in geborsteld teakhout voor een casual look. Verkrijgbaar in onbehandeld teakhout en in een matzwart geverfde versie.

d40xh45cm €1195 teak brushed, € 1295 teak scuro (zwart)
d35xh39cm € 1085 teak brushed, € 1185 teak scuro (zwart)

Manutti Yiko eetstoel

bijzonder comfortabel

De nieuwe Manutti Yiko eetstoel gooide bij zijn presentatie op de meubelbeurs in Milaan bij veel bezoekers hoge ogen. De imponerend gewelfde rugleuning biedt veel meer steun dan je zou vermoeden. De zitting is op  traditionele wijze in vier vlakken geweven en niet te onderscheiden van de biezen zitting van vroeger. De kunststof draad die Manutti hiervoor gebruikt heeft, is bovendien zo zacht, dat u geen kussen nodig heeft om comfortabel te zitten.

Prijs: € 995 p/st (verkoop per 2 stuks). Zitkussen € 155 - € 165, afhankelijk van de gekozen stof.

Manutti Counterheight

bartafels op aanrechthoogte

Geniaal: verlaagde barsets

Net zo gezellig, veel meer comfort!

Manutti produceert een hele collectie verlaagd barmeubilair, met tafels op aanrechthoogte (ca 90cm) en krukken die daar perfect bij passen. Net zo gezellig als het gebruikelijke barmeubilair (met tafels van ca 115cm hoog), maar nu kunt u lekker met de voeten bij de grond. Dat zit comfortabeler en is bovendien een stuk handiger voor degene die een zomerjurkje draagt!

Prijsindicatie: Manutti Torsa Countertable d80xh91cm (= bartafel verlaagd tot aanrechthoogte), vanaf € 2250.

Manutti aanrechthoogte torsa tafel solid kruk

Torsa tafels en Solid krukken

Comfortabel borrelen op aanrechthoogte!

Manutti maakt zijn verlaagde Torsa bartafels in drie diameters en in een prachtige 'rechthoek' met ietwat bolle zijden. Voor het tafelblad kiest u uit 8 dessins kermiek. Bijbehorende Solid krukken biedt Manutti aan in onbehandeld teakhout en in geborsteld zwart teakhout.
Die verlaagde barkrukken besparen trouwens heel wat plaats, doordat de stoelpoten niet zo ver uit elkaar hoeven te staan als bij eetstoelen en hoge barkrukken.

Prijsindicatie: Manutti Solid Counter Height Stool (zithoogte 61cm, passend bij Torsa verlaagde bartafels h91cm) vanaf € 720. Weerbestendig zitkussen, vanaf € 155.

Manutti aanrechthoogte torsa tafel rond solid61 kruk

Manutti Solid eetstoelen

Manutti ronde Torsa eettafels

Fotogalerij Manutti
Klik op de foto's voor vergrotingen

Meer informatie?